27 марта 2016                    

Внуки борця Олександра Рибіна продовжують справу його життя

У Тернополі пройшов традиційний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті знаного спортсмена і тренера-викладача Тернопілля Олександра Рибіна. Основною метою змагань є вшанування пам’яті тренера, який багато років віддав залученню підростаючого покоління до занять спортом, прививаючи молоді ведення здорового способу життя.

Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті знаного спортсмена і тренера-викладача Тернопілля Олександра РибінаУ змаганнях взяли участь близько ста борців західної України. Серед кадетів у найлегшій ваговій категорії до 54 кілограмів не було рівних Володимиру Рибіну, молодшому внуку тренера Олександра Рибіна. У цій ж віковій категорії до 58 кг перше місце здобув Віктор Стасів зі Львова, у в.к. до 63 кг чемпіоном став Віктор Крупа з Бощова, а у категорії до 69 кг переміг Анатолій Волинський з Теребовлі. Серед юніорів у найлегшій ваговій категорії до 60 кг золоту медаль здобув Валерій Рибін, також один з внуків тренера Олександра Рибіна. В цьому ж віці у в.к. до 66 кг переміг тернополянин Віктор Городницький, у категорії до 74 кг лідирував Василь Водвуд також з Тернополя, а у в.к. до 84 кг найвищу сходинку п’ядесталу очолив Олександр Михальський зі Збаража.

Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті знаного спортсмена і тренера-викладача Тернопілля Олександра РибінаВарто зазначити, що змагання відбувалися в спортивному залі СК «Галицькі леви», де уже декілька тижнів приміщення не отоплюється. Під час всеукраїнських змагань температура в залі була декілька градусів вище нуля. Глядачі мерзли одягненими, а спортсмени змушені були виходити при такому холоді на килим у трико. Як зазначив чемпіон турніру пам’яті свого діда Валерій Рибін, який тут тренується, отоплення в залі немає вже майже місяць. Багато борців зараз хворіють через це, а під час тренувань спортсмени починають потіти вже під кінець занять. За іронією долі очільником тернопільської федерації вільної боротьби є міський голова Тернополя Сергій Надал, проте можемо бачити, що його зовсім не цікавлять умови тренувань і здоров’я спортсменів, а також проведення на належному рівні всеукраїнських змагань у Тернополі, хоча б з того виду спорту, за який він взявся відповідати перед громадою.

Внуки борця Олександра Рибіна продовжують справу його життя


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Ігор Сцібайло для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии