30 октября 2017                    

Календар 2018 року «Королева Спорту»

27 жовтня 2017 року на Олімпійській базі в Конча Заспі за підтримкою Асоціації спортивної боротьби України, а також головного тренера Національної Збірної команди України з жіночої боротьби Євонова Володимира Євгеновича відбулася фотосесія на календар 2018 року «Королева Спорту», в якій взяли участь найвідоміші й талановиті спортсменки з жіночої боротьби. Ідея заходу полягає в тому, щоб показати красу і силу спортсменок, здавалося б, в такому чоловічому виді спорту, а також донести жителям України інформацію про такий цікавий і захоплюючий вид спорту як Жіноча Боротьба, з метою залучення більшої аудиторії перегляду, а також залучення партнерів і спонсорів.

 

У фотосесії взяли участь 24 спортсменки, члени Національної Збірної команди України з жіночої боротьби. Серед них Ткач Юлія - заслужений майстер спорту, Чемпіонка Світу та Чемпіонка Європи з жіночої боротьби, Бурмістрова Катерина - заслужений майстер спорту, Чемпіонка Світу, чотириразова чемпіонка Європи, Черкасова Алла - заслужений майстер спорту, неодноразова призерка чемпіонатів Світу та Європи з жіночої боротьби, Кіт Тетяна - майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Європи і бронзова призерка чемпіонату Світу, Лілія Горішна - майстер спорту міжнародного класу, Чемпіонка Європи, Олена Кремзер - майстер спорту міжнародного класу, Чемпіонка Світу (кадети), чемпіонка Європи, призерка юнацьких олімпійських ігор з жіночої боротьби і багато гідних дівчат.

Ми Вам пропонуємо розмістити свій логотип компанії на нашому календарі, на кожній сторінці (календар перекидний, формат А3, 12 місяців посторінково, глянсовий)! Календарі в подарунок!
З питань кількості звертатися до менеджера Євгенії Павлової  (тел. 095 788 82 33, e:mail: pavlova210885@gmail.com).
Тираж календарів понад 5000 штук.

Реквізити для зарахування коштів:
р/р 26003161212 в АТ "Райффайзен Банк Аваль" м.Києва,
МФО 380805, ЗКПО 21685539

Успішні бізнесмени - надія на майбутнє! Спортсмени і команда в цілому будуть дуже вдячні Вам!

 
 

 

 

 

 


 
 

 

 


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Ірина Швед для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии