22 июля 2019                    

Борчині проводять тренувальній збір до ЧС-2019 в Одесі.

Цими днями Одеса стала домівкою для великої борцівської родини провідних майстринь жіночої боротьби з Австрії, Німеччини, Норвегії, Швеції та України. Протягом двох тижнів,на борцівських килимах одеського спорткомплексу "Динамо",борчині з Європи та України готуються до вересневого чемпіонату світу в Нур-Султані (Казахстан), на якому будуть розігруватися путівки на Олімпійські ігри 2020 року у столиці Японії - Токіо. Рівень фаховісті даного заходу підтверджена класністю його учасників. П'ять чемпіонок світу різних років (українки Юлія Ткач, Алла Черкасова, Аліна Бережна, німкеня Аліна Фокен, шведка Софія Матссон) передають свою майстерність молодим, але вже досить амбітним спортсменкам,які готуються до юніорської світової першості,яка відбудеться у середині серпня.

 
Тренерский штаб і національна збірна команда України з вільної боротьби серед жінок,висловлює особливі слова подяки начальнику управління фізичної культури і спорту Одеської ОДА Кольчак В.А., заступнику голови Одеської обласної організації ФСТ Динамо Черкасовій О.І., президенту жіночої боротьби України, віце-президенту асоціації спортивної боротьби України Прощуку Е.П. Велика подяка за порозуміння та забезпечення проведення навчально-тренувального збору на високому рівні президенту Одеської обласної федерації греко-римської боротьби Руслану Алманову та директору спеціалізованої ДЮСШ з вільної боротьби Бєсікі Мархулії.


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Роман Павлов для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии