25 октября 2016                    

ХХІV-ий Міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті Богдана Степановича Сцібайла. Анонс. Положення

19-20 листопада у Тернополі проходитиме традиційний ХХІV-ий Міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті відомого тренера Богдана Степановича Сцібайла, серед юнаків та дівчат 2000-2008 років народження. У змаганнх візьмуть участь найсильніші борці України, а з запрошених команд із закордону уже підтвердили участь команди з Польщі та Молдови.

Організатори турніру: Тернопільський обласний осередок Асоціації спортивної  боротьби України, Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «ДРУЖБА», Спортивний клуб ім. Богдана Сцібайла «ГалТер’S» спільно з Управлінням фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА та Тернопільським обласним відділенням НОК України за підтримки спонсорів змагань.    
 
Запрошуємо борцівські команди взяти участь у Міжнародному меморіалі Богдана Сцібайла у Тернополі.

З питань розміщення та за додатковою інформацією звертайтесь до голови оргкомітету змагань  Ігоря Сцібайла за телефоном +38 096 395 69 09,  або пишіть на e-mail: A.Druzhba@gmail.com.

ХХІV-ий Міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті Богдана Степановича Сцібайла. Анонс. Положення


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Ігор Сцібайло для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии