2 июня 2018                    

"ЗВИТЯЖНЕ КОЛО-2018" 2 червня у Джурові матчева зустріч з вільної боротьби Україна - Німечина

2 червня в с. Джурів Івано-Франківської області відбудеться щорічний міжнародний турнір з вільної боротьби "ЗВИТЯЖНЕ КОЛО-2018"! У цьому році у гості до джурівського клубу "Ластівка" завітали гості з Німечинни. У суботу, 2 червня, у приміщенні спортивного клубу "Ластівка" у борців з Німечинни буде нагода помірятись силами з вихованцями одної з найсильніших борцівських шкіл України - СК "Ластівка", с. Джурів.
 Як завжди, Іван Васильович Курилюк разом із командою однодумців підготував для глядачів справжне свято вільної боротьби! Усі прихильники нашого улюбленного виду спорту зможуть прийти і повболівати за свою команду уже починаючи з 10-00 ранку. Змагання "Звитяжне коло" відбуваються у форматі "стінка на стінку", що ще більше буде підігрівати інтерес вболівальників.

А участники цієї битви юних гладіаторів отримають гарні пам'ятні нагороди та цінні призи. Нижче приведено медалі, котрі СК "Ластівка" виготовив спеціально для участників турніру Звитяжне Коло-2018.

Саме такі цікаві змагання призначенні для того, щоб показати всю красу нашого улюбленного виду спорту - вільної боротьби! Дякуємо, Іване Васильовичу, за гарний приклад для наслідування!!! І нехай у турнірі переможуть найсильніші! 


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Сінчук Іван для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии