12 декабря 2018                    

Тренери вдосконалюють свою майстерність

6-8 грудня на базі олімпійського цента в Коча-Заспі пройшов всеукраїнський семінар для тренерів з жіночої боротьби!

"Це був перший досвід! Дякуємо за підтримку Національний Олімпійський комітет, Асоціації спортивної боротьби України, Жіночої федерації Боротьби України, керівництво олімпійського центру Конча-Заспа! Окрема подяка за безпосередню участь Ірині Ужеловській, Володимиру Яременко, Сергію Лазоренко Олександру Москаленко Володимиру Євонову, Катерині Бурмістровій.
Спасибі учасникам семінару і нашій збірної команді!" - написав на своїй сторінці у фейсбук суддя Олімпійської категорії Роман Павлов.

 

Практикуючий психолог кoуч ICF - Ірина Ужеловська в своєму виступі, присвяченому формуванню психологічної готовності жінок до змагань, зробила акцент на тому, що українки від народження вже є готовими до боротьби. Важливо розкрити потенціал підопічних. Для того, щоб борчині зуміли реалізувати себе, тренер повинен вміти корегувати психологічний стан дівчат. Якщо перед стартом борчиня відчуває перезбудження, їй необхідно дати фізичне навантаження, яке зможе повернути спортсменуку до нормального стану. Якщо це стан апатії - потрібен релакс. Закрити очі, заспокоїтись і забути про все. Торкнутись «дна» доя того, щоб відштовхнутися і рухатися далі. Скільки би енергії ви не витрачали, аби розштурхати борчиню - все на марне. Вона тільки більше буде заглиблюватися в прірву. 

 

Складові успіху - відмінна підготовка (впевненість у власних силах). Знати сильні сторони суперниць, вивчати їх, і вміти їм протистояти. Фокус на ціль. Формування нових звичок.
Секрет перемоги в будь-якій грі, означає не докладати зайвих зусиль! Прагнути спонтанної поведінки, яка проявляється тільки тоді, коли ти розслаблений, залишаєшся єдиний з тілом і опираєшся на внутрішню впевненість.

ІРИНА УЖЕЛОВСЬКА «ЗАВДАННЯ ТРЕНЕРА - РОЗКРИТИ ВНУТРІШНІЙ ПОТЕНЦІАЛ СПОРТСМЕНА»


Наше приложение для iOS и Android

Автор / для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии