10 апреля 2019                    

Жіноча боротьба Лівач, Гусяк і Черкасова в фіналах 1-го дня Чемпіонату Європи-2019 в Бухаресті

 Щойно на килимах спорткомплексу "Полівалент Халл" в Бухаресті (Румунія) завершився перший борцівський день Чемпіонату Європи з вільної боротьби для жінок.

Сьогодні п'ять вагових категорій боролись за вихід у фінал і наші жінки, як завжди показали гарний приклад сили духу, завзяття і віри у себе для нас усіх. Українки здобули сьогодні 3 путівки у фінал ЧЕ-2019 з п'яти можливих. Зробили це Алла Черкасова 68кг, Оксана Лівач 50кг та Ірина Гусяк 55кг. Поки що, не вітаємо але бажаємо уже завтра здобути переконливі перемоги у фіналах!

Ще одна юна вихованка львівської школи боротьби Ангеліна Лисак, нажаль не втримала перевагу над россіянкою у півфінальному поєдинку і тепер побореться за бронзу.  Молодці дівчатка так тримати!


А для тих борчинь, що виступають на Чемпіонаті Європи у борцівках придбаних в нашому онлайн магазині Wrestlingua.com, по його завершенню ми запропонуєм знижки на борцівки. Сьогодні мають шанс отримати знижку: Оксана Лівач, Алла Белінська та Ангеліна Лисак. Розмір знижки для Чемпіонок Европи 50%, для срібного призера 30% і для бронзового призера 20%. Знижка поширюється на весь наявний ассортимент товару крім борцівок Asics Tiger виробництва Японії. Знижка діє на протязі 1 місяця, починаючи з цього моменту. Телефон для замовлень: +38098 253 14 32, Тетяна Viber, WhatsApp.  


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Іван Сінчук для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии