28 февраля 2019                    

Жіноча вільна боротьба Всеукраїнські ігри школярів Сombat Games, визначились переможниці і учасниці Всесвітніх ігор!

Щойно у столичному палаці спорту завершився фінальний этап відбору з жыночої вільної боротьби в рамках проведення Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games» 2018-2019 років. Переможниці фінальної частини змагань приймуть участь у Всесвітніх іграх школярів, що пройдуть цього червня у Будапешті.
 До участі у тірнірі допускались борці 2004-2006 років народження, які не представляють спеціалізовані борцівські навчальні заклади. Лише школярі звичайних шкіл.


Приємно відмітити, що двоє борчинь з Хмельницької області завоювали право представляти Україну на Всесвітніх іграх в Угорщині.

Так, переможницею турніру в вазі до 42кг стала: Телегіна Анна - тренер: Тарадай Микола Петрович. І ще одну путівку у Будапешт, у ваговій категорії до 50кг завоювала хмельничанка: - Карбовска Анна, тренер Тарадай Микола Петрович.

Вітаємо, дівчат, з гарним виступом і бажаєм перемоги на Всесвітніх іграх в Угорщині! Будемо вболівати! Далі знайомтесь з усіма переможницями турніру, що вибороли путівки на Всесвітні шкільні ігри в жіночій вільній боротьбі. 

Переможниці фінального етапу відбору Combat Games-2019, жіноча боротьба.

33кг
Польська Анастасія (Дніпро)

36кг
Онуфрієва Сніжана (Івано-Франкікськ)

39кг
Бондар Олександра (Ровно)

42кг
Телегіна Анна (Хмельницький)

46кг
Мухамед Аміна (Київська область)

50кг
Карбовська Анна (Хмельницький)

54кг
Пахнюк Юлія (Івано-Франкікськ)

58кг
Бондар Ірина (Житомир)

62кг
Ромащенко Аріна (Харьків)

66кг
Заблоцька Ірина (Івано-Франкікськ)

Наше приложение для iOS и Android

Автор / Сінчук Іван для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии