28 февраля 2019                    

Вільна боротьба Всеукраїнські ігри школярів Сombat Games, визначились переможці і учасники Всесвітніх ігор!

 Щойно у столичному палаці спорту завершився фінальний этап відбору з вільної боротьби в рамках проведення Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games» 2018-2019 років. Переможці фінальної частини змагань приймуть участь у Всесвітніх іграх школярів, що пройдуть цього червня у Будапешті.
 
До участі у тірнірі допускались борці 2004-2006 років народження, які не представляють спеціалізовані борцівські навчальні заклади. Лише школярі звичайних шкіл.


Приємно відмітити, що двоє борців з Хмельницької області завоювали право представляти Україну на Всесвітніх іграх в Угорщині.

Так, переможцем турніру в вазі до 62кг став: Володимир Ровінець - тренери: Тарадай Микола Петрович, Мозолюк Олександр Володимирович та Личак Валентин Григорович.

І ще одну путівку у Будапешт, у ваговій категорії до 85кг завоював борець з Кам'янця - Подільского: - Вадим Руденюк, тренер Валентин Негода.

Вітаємо, хлопці, з гарним виступом і бажаєм перемоги на Всесвітніх іграх в Угорщині! Будемо вболівати! Далі знайомтесь з усіма переможцями турніру, що вибороли путівки на Всесвітні шкільні ігри в вільній боротьбі. 

Переможці фінального етапу відбору Combat Games-2019, вільна боротьба.

38кг
Оксем Артем (Полтава)

41кг
Олексієнко Богдан (Полтава)

44кг
Діяк Ігор (Львів)

48кг
Юсов Тимур (Полтава)

52кг
Бурлаченко Артур (Дніпро)

57кг
Савич Влад (Херсон)  

62кг
Ровінець Володимир (Хмельницький)

68кг
Єфтені Михайло (Одеса)  

75кг
Черненко Ярослав (Київська область)  

85кг
Руденюк Вадим (Хмельницький)   

Наше приложение для iOS и Android

Автор / Сінчук Іван для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии