16 октября 2015                    

Динамо – Шахтар Відео ОНЛАЙН трансляція матчу 11 туру Чемпіонату України. Дивіться прямий ефір сьогодні 16 жовтня.

Сьогодні, 16.10.2015, в рамках Чемпіонату України з футболу пройде матч між принциповими суперниками, "Шахтарем" з Донецька та "Динамо" з Києва.
Центральний матч 11-го туру Чемпіонату України з футболу відбудеться в Києві на НСК Олімпійський. Головним суддею сьогоднішнього матчу Шахтар – Динамо призначений Анатолий Абдула.

Нагадаємо, що в останнє футболісти Динамо та Шахтаря мали очну зустріч ще у фіналі Суперкубку України минулого сезону, що відбувся 17 липня. І тоді Шахтар здобув перемогу з рахунком 2-0. Тож, сьогодні перед рідними вболівальниками кияни будуть намагатись перемогти. В тому, що нас чекає відео трансляція цікавого та напруженого матчу можна не сумніватись.

Букмекери в своїх прогнозах на матч Динамо – Шахтар також віддають невелику перевагу киянам. Подивитись матч Динамо – Шахтар в прямому ефірі можна також і по телевізору на каналі 2+2. Або ж залишайтесь з нами, відео ОНЛАЙН трансляція матчу 11-го туру між командами Динамо Київ – Шахтар Донецьк буде доступна на нашому сайті в прямому ефірі.

Не знаєте коли початок Матчу? Початок відео трансляції поєдинку Шахтар – Динамо о 19-00 за київським часом. По закінченню гри на цій сторінці буде доступний і її результат, слідкуйте за оновленнями....

ОНЛАЙН відео Динамо Київ – Шахтар Донецьк, трансляція матчу. Дивіться сьогодні 16.10.2015 в прямому ефірі.


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Семен Тінистий для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии