15 мая 2018                    

Тернопільщина має золото та бронзу на Чемпіонату України з вільної та жіночої боротьби серед школярів

Тернополянка Вероніка Кондратенко здобула золоту медаль на Чемпіонаті України з вільної та жіночої боротьби серед школярів U-16 у ваговій категорії до 36 кілограмів. Змагання пройшли днями у Миколаєві. В усіх трьох сутичках Вероніка виграла достроково і поклала своїх суперниць на лопатки, не віддавши на чемпіонаті жодного балу. Таким чином, вона зможе представляти Україну на Чемпіонаті Європи серед школярів U-16, що відбуватиметься у 15-17 червня в Угорщині.

 Спортсменка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор К.М.Барабаш), учениця тернопільської спеціалізованої школи №17 ім.В.Вихруща та член СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер'S» є вихованкою свого батька, тренера КДЮСШ №1 Сергія Кондратенка.

Також бронзовою нагородою на чемпіонаті України з вільної боротьби серед школярів Тернопільську область порадував збаражчанин Андрій Ткач, який боровся у ваговій категорії  до 48 кг.  Спортсмен є вихованцем збаразької районної ДЮСШ та членом СК «Чемпіон». Займається у тренера Петра Короля.


Наше приложение для iOS и Android

Автор / Ігор Сцібайло для Wrestlingua.com
© Все права защищены, при использовании материалов ссылка (для интернет-изданий активная, индексируемая гиперссылка) на Wrestlingua.com обязательна!
Комментарии