WRESTLING.UA
больше ...

Від пацанки до панянки - новый проект телеканалу 1+1 запрошуємо сильних жінок прийняти участь
07-07-2010

«1+1» розпочинає кастинг на участь у новому проекті  «Від пацанки  до панянки». Цей проект – шлях до мрії кожної жінки. Учасниці шоу матимуть реальну можливість змінити своє життя.

Проект «Від пацанки до панянки» розроблено за британським форматом «From Ladette To Lady».  10 дівчат віком від 18 до 30 років  вириваються зі звичних для себе умов життя, аби раз і назавжди змінитись.  9 тижнів  вони проведуть у справжній Школі вишуканості. Під наглядом суворих вчителів вони намагатимуться змінити себе і виховати у собі справжню Леді. Учасниці шоу боротимуться із своїм колишнім «я»: шкідливими звичками, нестриманістю, «хлопчачими» манерами поведінки. Майже увесь їхній час відведений на  практичні заняття з етикету, мистецтва, кулінарії, флористики. Дівчат також вчитимуть правильно одягатись та доглядати за собою, підтримувати світську бесіду та, головне, достойно поводитись за будь-яких обставин.

Щотижня одна із учениць, яка,  на думку викладачів,  не має бажання перетворюватись на Леді, вибуває із шоу. Як результат – глядачі «1+1» стануть свідками справжнього перетворення Попелюшки на Принцесу. Переможниця шоу «Від пацанки до панянки» отримає шанс обрати свій шлях до мрії самостійно – вона матиме можливість продовжити навчання у одній із європейських шкіл, або отримати грошову винагороду.   

Щоби взяти участь у кастингу потрібно заповнити анкету, розміщену нижче, або надіслати свою заявку на абонентську скриньку (Київ-57, а/я 68), на електронну адресу ledi@1plus1.tv ( в копії на електронну адресу нашого сайту wrestlingua.com @ gmail.com) чи зателефонувати за номером 044-389-91-59.